Nieuws

Via mijn nieuws blijft u o.a. op de hoogte over gezondheid, acupunctuur, osteopathie en sport. U wordt via dit nieuws op de hoogte gehouden van de cursussen in opleiding. De opleiding osteo-acupunctuur & sportacupunctuur is afgerond in 2019.

 

Mijn tweede jaar causopractie te Gent is afgerond. Bij deze cursus wordt aangeleerd de metabole oorzaak op te sporen waaruit klachten kunnen ontstaan zoals bijvoorbeeld gewrichtsklachten, Het is een 3-jarige opleiding waarbij auto-immuunziektes uitgebreid aan bod komen. 

In november en december 2021 volgde ik een herhaling van Traumatic Brain Injury (T.B.I) bij Dr. Joe Shafer (chiropractor). Zowel emotionele trauma’s als whiplash trauma’s en evenwichtsstoornissen worden behandeld via een specifieke behandelmethode volgens de meridianen en Applied Kinesiology. In augustus 2022 en nu ook in mei 2023 heb ik een update gevolgd met de meest accurate toepassingen in deze behandelmethode. Hierover volgt in de toekomst nog meer informatie van de toepassingsmogelijkheden. Zie alvast onder rubriek Traumatic Brain Injury op de homepagina.

Ondertussen heb ik alle cursussen over balansacupunctuur bij Iczo te Antwerpen afgewerkt.