Nieuws

Via mijn nieuws blijft u o.a. op de hoogte over gezondheid, acupunctuur, osteopathie en sport. Tips volgens de 24u energiecyclus (Chinese klok) komen hier ook aan bod. U wordt via dit nieuws op de hoogte gehouden van de cursussen in opleiding. De opleiding osteo-acupunctuur & sportacupunctuur is afgerond in 2019.

 

In september 2021 start ik een nieuwe opleiding causopractie te Gent. Bij deze cursus wordt aangeleerd de metabole oorzaak op te sporen waaruit klachten kunnen ontstaan zoals bijvoorbeeld gewrichtsklachten, Het is een 3-jarige opleiding waarbij auto-immuunziektes uitgebreid aan bod komen.  Ik hou jullie op de hoogte!

In november en december 2021 volg ik een herhaling van Traumatic Brain Injury (T.B.I) bij Dr. Joe Shafer (chiropractor). Zowel emotionele trauma’s als whiplash trauma’s en evenwichtsstoornissen worden behandeld via een specifieke behandelmethode volgens de meridianen en Applied Kinesiology.

Daarnaast volg ik in januari 2022 nog de uitgestelde vervolgcursussen balansacupunctuur bij Iczo te Antwerpen.

Onze TuiNa therapeute Kris Jacobs zal terug starten in de praktijk begin januari 2022.  Voor meer informatie over TuiNa therapie kijk bij andere therapieën of op de homepagina bij team.

Vanaf 13 september 2021 start een 2de kinesitherapeute in de praktijk.

Lenka is gespecialiseerd in het geven van oefentherapie, begeleiden van de recreant sporter, nek en schouderklachten, …zie voor meer informatie op de homepagina bij team. Zij zal op maandag werken van 17u30 tot 21u en op donderdag van 15u tot 21u.